Ladies shirt 3/4 Sl Easy Care

Ny vare

Dess.: 08564946F

Ladies shirt 3/4 Sl Easy Care. 

Dameskjorte, figursyet. Easy care- behandlet, kræver minimal strygning. Stretch stof.
- elegant business stretch top. 

Flere detaljer

381,25 Dkr inkl. moms

Download

187 Tryk og broderi

Tryk og broderi, efter opgave.

Download (269.57k)

164 classic-wear.dk

164 classic-wear.dk - basic tekstiler og gaver 16

Download (147.75k)

Yderligere information

Dess.: 08564946F

Ladies shirt 3/4 Sl Easy Care. 

Dameskjorte, figursyet. Easy care- behandlet, kræver minimal strygning. Stretch stof.
Klassisk krave. Dart på brystet, forkanten og bagpanelet for en tætsiddende facon. Stilfuldt albuelængde ¾ ærme med splitmanchetter.
Kvalitet: 97 % Bomuld, 3 % elastan, poplin. 140 gram/m2.
Størrelse: XS - XXL
Farve: Hvid, chokolade, sort, bordeaux.
Vask: 40°c.

Russell Europe har siden 1902 begejstret med innovation, kreativitet, kvalitet og uovertruffen knowhow. Russell står for bæredygtighed og producerer tøj, der holder i lang tid. Derudover lægger man stor vægt på gennemsigtighed. Brandet har til formål at udvikle og distribuere produkter, der styrker tilhørsforholdet, og har en bred produktportefølje, der dækker alle produktkategorier, såsom poloshirts, t-shirt, sweatshirt og softshell, for at skabe et perfekt brugsmiljø. Ud over firmatøj produceres også Benchmark Basics, der er egnet til en bred vifte af applikationer inden for universitetsuniformer (Russell Schoolgear), som white-label basics til re-brandede kollektioner. Man tillader, at der skabes et væld af forskellige outfits, og der kan vælges fra hele porteføljen og kan derfor altid finde et matchende produkt til hvert specifikt segment – som f.eks. arbejdstøj. Ideel til at bære ovenpå Softshelljakker. Til indendørs brug imødekommer Russell Collection også stort set alle behov med et stort udvalg af skjorter, poloer og elegante pullovere med V-hals. Og til servicefagene tilbydes også et bredt udvalg af t-shirt og poloer. Efter "Made to Match"-princippet vil De blive rige på Russell i alle produktkategorier. Fra poloer og bukser til jakker kan de koordinere produkterne i matchende farver og tilpasse dem til Deres identitet.

Deres logo/budskab kan naturligvis tilføres i form at tryk eller broderi, efter ønske.

Textiltryk eller silketryk, som det oftest kaldes
- gør Dem i stand til at tilføre Deres logo og budskab på de fleste artikler, på enhver tænkelig måde og anvendes til brug for direkte påsætning på tekstiler ved mindre og større serier på beklædning i alle kvaliteter. Det er specielt velegnet såfremt der ikke er for mange detaljer og tynde linier - her anvendes transfertryk i stedet. Det holder på såvel arbejdstøj som “pænere” beklædning - både i brug og vask. Textiltryk med et trykformat på maximalt 30 x 28 cm. Trykområdet er normalt begrænset til et maximalt areal på ca. 30 x 30 cm - ca. A4, dog råder vi over en maskinpark der kan tiltrykke visse emner op til 1000 x 1600 mm.

Silketryk og processen.
Motiv overført til silketryksrammen sker oftest ved fotoemulsionsmetoden. Fordelen ved denne metode er, at man kan få overført detaljerede motiver fra foto, kopier og lignende, og er altså ikke begrænset af hvad man selv kan tegne eller klippe ud. Metoden er velegnet, hvis man skal trykke samme motiv mange gange, f.eks. til t-shirt. Den følgende beskrivelse passer til tryk med vandbaserede pigmentfarver på stoffer som bomuld, chintz, single jersey og isoli. Andre farver og stoffer kan kræve andet end de vandbaserede farver, da både foto-emulsionen, vævets tæthed og belysningstiden er afhængig af dette.

Andre trykkvaliteter kan leveres efter opgave og ønske, bl.a. digitaltryk eller transfertryk der produceres og udføres efter opgave, som enkeltopgaver, hvor De sætter kravene, og selv montere det færdige arbejde, eller hvor vi løser hele opgaven, på Deres tekstiler, eller hvor vi levere hele opgaven. Transfertryk er grundlæggende en teknik der afstedfører at det tryk De ønsker, produceres i en kombination af lim og farve, der ved hjælp af varme og pres, monteres på en given tekstil. Transfer kan leveres i et væld af kvaliteter, alle størrelser, og er økonomisk i de fleste mængder. Alle farver kan produceres ud fra Pantonepaletten, og kan også leveres med raster og diffusiering. De digitale transfers vinder mere og mere frem blandt andet på grund af den høje detaljegrad, samt den hurtige leveringstid. Disse teknikker er specielt velegnet såfremt der er detaljer og tynde linier der vil bevares og fremhæves. Trykket holder på såvel arbejdstøj som “pænere” beklædning - både i brug og vask. Trykområdet er normalt ikke begrænset af andet end sømme og underlag.

Se mere om mulighederne i PDF-filerne herover og på vor hjemmeside

Alternativt

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Ladies shirt 3/4 Sl Easy Care

Ladies shirt 3/4 Sl Easy Care

Dess.: 08564946F

Ladies shirt 3/4 Sl Easy Care. 

Dameskjorte, figursyet. Easy care- behandlet, kræver minimal strygning. Stretch stof.
- elegant business stretch top.