OSLO Nato pullover.

Ny vare

OSLO Nato pullover.

Farve: Sort eller Navy.
Størrelse: 44-66/68.
Kvalitet: 50% uld og 50% akryl.

Flere detaljer

1 162,50 Dkr inkl. moms

Yderligere information

Dess.: 199517735

OSLO Nato pullover.

Lækker Pullover med lynlås til mænd, med epauletteer og ærmelommer.
Strikket i interlock med vindjakkeforing.

Farve: Sort eller Navy.
Størrelse: 44-66/68.
Kvalitet: 50% uld og 50% akryl.
Kan vaskes ved 40 grader.

Pulloveren kan leveres med tryk eller broderi efter Deres ønske.

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside.

Clipper er grundlagt i Herning i 1955 og har lige siden haft udvikling, produktion og distribution af klassisk kvalitetsstrik som de absolutte kernekompetencer. Clippers position som toneangivende strikspecialist er funderet på en stærk kombination af høj teknisk kompetence, materialemæssig innovation og løbende udvikling af kollektioner, design, koncepter og produktionsteknikker. Man udvikler fire årlige kollektioner med strik og sweat som de primære kategorier. Sideløbende lagerføres et omfattende og farverigt NOS program, der leveres hurtigt og fleksibelt direkte fra lageret i Herning, gerne med broderi og labeling efter opgave. Vi har med det et stærkt fundament på hjemmemarkedet og en hastigt stigende omsætning på de nære eksportmarkeder. Clipper leveres til kæder og selvstændige og til privatpersoner som alle har det til fælles, at de forlanger det bedste - både hvad angår produktkvalitet, udvikling og servicering.
Clipper anvender kun de bedste råmaterialer- uanset om der er tale om ren uld, bomuld eller blandingsvarer. Hovedparten af garnerne er specialudviklet og anvendes kun i Clippers produkter. De fleste strikvarer produceres på egen fabrik i Letland, hvor man er dybt involveret i produktionsprocessen, og i samarbejdet med et lille antal nøje udvalgte underleverandører i Baltikum og Østen. Clipper A/S består udover Clipper brandet af en afdeling for corporate wear og leasurewear brandet USA Marine.

Clipper anvender kun de bedste råmaterialer- uanset om der er tale om ren uld, bomuld eller blandingsvarer. Hovedparten af garnerne er specialudviklet og anvendes kun i Clippers produkter. De fleste strikvarer produceres på egen fabrik i Letland, hvor man er dybt involveret i produktionsprocessen, og i samarbejdet med et lille antal nøje udvalgte underleverandører i Baltikum og Østen.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt

Download