Original tee med tryk

Ny vare

Original tee med tryk
- Herremodel.

Farve: Hvid.
Størrelse: S-5XL.
Kvalitet: 100% bomuld.
Vask: Vaskbar 40 grader.

Minimumsbestilling 250 t-shirts.

Flere detaljer

36,20 Dkr inkl. moms

Minimumskøb: 250

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
500 31,31 Dkr Op til 2 443,75 Dkr
1000 29,06 Dkr Op til 7 137,50 Dkr

Yderligere information

Dess.: 0852161082-hvid 

Original tee med tryk
- Herremodel.

Minimumsbestilling 250 t-shirts.

Lækker bomulds t-shirt, med et-farvet brysttryk, efter Deres ønske.
Opstarts- og filmomkostninger er inkluderet, ved modtagelse af en klargjort, trykteknisk set trykbar fil, med angivelse af konkrete farver i Pantone. Andet kan leveres efter tilbud og opgave.
T-shirten er tynd og med rund hals.

Farve: Hvid.
Størrelse: S-5XL.
Kvalitet: 100% bomuld.
Vask: Vaskbar 40 grader.

T-shirten fås også i andre farver, og i damemodel.

Vi lagerfører, distribuerer, forædler og markedsfører internationale kendte varemærker til private, foreninger, samt virksomheder - og til det skandinaviske reklame- og profilmarked. Intention er at levere artikler efter Deres krav, gerne med tilført budskab og logo. Vi søger, sammen med en bred vifte af leverandører, at produkterne er tilgængelige, og at alle artikler holder god kvalitet.

Forhistorien er at Robert og Benjamin Knight tilbage i 1851 begyndte at fremstille textilvarer i deres spinderi der lå i Warwick, Rhode Island i U S A. En lokal købmandsdatter begyndte at male billeder af frugter på lærreds-stoffet der var af høj kvalitet for at tiltrække kundernes opmærksomhed. Robert Knight så muligheder i hendes design og betragtede det som en unik måde at repræsenterer deres egne høje standarder. Han besluttede sig for at overtage hendes malerier og bruge dem som mærker, og han gav firmaet navnet FRUIT OF THE LOOM. På en verdensudstilling i Chicago, U S A i 1883 lancerede han en ny variation af maleriet, nemlig et æble, vindruer, stikkelsbær og blade - samme arrangement, som anvendes den dag i dag.

Fruit of the Looms består i dag af en pallette af muligheder, bl.a. t-shirt, sweat-shirt, caps, og muleposer, og kan sæsonvis formå en bred vifte af muligheder til alle der ønsker en god standard - og som er velegnet med tryk og broderi.

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside.


Download

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt