Kentaur - Dame Chino Buks

Nyhed

Dame chino buks i modern fit 

Størrelse: 32 - 60 
Farve: Sort

Flere detaljer

311,00 kr

Yderligere information

Dess.: 1187516403-20-700 

Chino buks i modern fit - forbedret pasform med:
Smalle ben
Fast linning med bæltestropper
Justerbar talje
2 forlommer
2 baglommer
Skridt længde: 79 cm 

Størrelse: 32 - 60 
Farve: Sort 
Kvalitet: 63% polyester, 34% bomuld, 3% elastan, 225 g/m2 

Kentaur er en BtB virksomhed med design og produktion af vaskeriegnet erhvervsbeklædning. Det vil sige, at man hovedsagligt distribuerer tøj via vaskerier og gennem Dansk Erhvervsbeklædning. 

Erhvervsbeklædningen dækker en bred faggruppe inden for servicefag som for eksempel social- og sundhedssektoren, køkken, rengøring, hotel- og restaurationsbranchen samt levnedsmiddelindustrien. 

Kentaur er til alle opgaver - til gastronomi, cafe og køkken, eller institution og hospitalssektoren. 

Kentaur lagerføres under ét tag, hvilket gør logistik og levering enkelt i små og større sammenhænge. Konceptet beror på små som større tanker og interessefeltet er ikke kun focuseret på de store forbrugere, men lytter og produktudvikler erhvervsbeklædning efter alle behov. Kombinationen af denne brede viden sammensmeltet i ét produkt vil efter den overbevisning skabe optimal professionel erhvervsbeklædning for såvel Textile Service som for den enkelte bruger. 

For Kentaur er arbejdstøj mere end en hvid kittel. Det er også produktudvikling, dialog og innovative kommunikationsløsninger, som De som kunde kan bruge pro-aktivt i dagligdagen. Derfor vil vi gøre det nemt for Dem som kunde eller bruger at hente vores materiale - se mere på de følgende sider, download databladene og katalogerne - kik ind på vor hjemmeside, eller kontakt os for et konkret oplæg, gerne med tilført tryk og broderi

Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Kentaur - Dame Chino Buks

Kentaur - Dame Chino Buks

Dame chino buks i modern fit 

Størrelse: 32 - 60 
Farve: Sort

Skriv en anmeldelse

Tilbehør

Download