Elka Termobukser

Ny vare

Farve: Sort, Olive og Navy. 
Størrelse: XS - 5XL. 
Kvalitet: 100% polyester med 200 gram/m2. 

Flere detaljer

187,16 Dkr inkl. moms

Yderligere information

Dess.: 03788161500 

Elka Termobukser 

Her får De en Termobuks, i klassisk pænt design med 4 x 4 cm tern. Bukserne har elastik i taljen og rib i benene. 

Tøjet kan leveres med tryk eller broderi, efter Deres ønske

ELKA blev grundlagt i Karup af Ejnar Lauridsen i 1958. Navnet opstod som følge af grundlæggerens initialer (EL) og de to første bogstaver fra byens navn (KA). Sortimentet var fra start koncentreret omkring undertøj til herrer og damer samt regntøj, og har gennem tiden udviklet sig til programmet, som vi kender det i dag. 

I 1979 ændrede man navnet til det mere internationalt klingende "ELKA Rainwear A/S" og har fortsat arbejdet med udfordringen at beskytte mod naturens ekstremer. Vi har opbygget et know-how, der medvirker, at vi kan sælge produkter af høj kvalitet og funktionsevne. Elka har i dag en verdensomspændende service, der sikrer at De altid står i første række. Know-how er ELKA´s stærkeste ressource, og medarbejdererfaring helt fra begyndelsen kombineret med ny dynamik i form af yngre medarbejdere, sikrer at man fortsat kan være fleksible og nyskabende. 

ELKA har egne produktionsfaciliteter i Europa, der tillader hurtig omstilling og dermed øget fleksibilitet og bedre service for vore kunder. Man er samtidig eksperter i specialløsninger til de fleste erhverv - hvor fokus er på kundens behov. Som en naturlig del af forretningskonceptet, har ELKA desuden en voksende import fra Fjernøsten, hvor denne forbindelse sikrer en tæt dialog med underleverandører, der som ELKA er solide selskaber og som på ingen måde går på kompromis med kvaliteten. 

Sortimentet og produktgrupperne består i dag af: Working Xtreme. Visible Xtreme.
Dry Zone/D-LUX / Visible. ELKA Multinorm. ELKA OUTDOOR & EDGE. ELKA Xtreme. ELKA Xtreme EN471. Fishing Xtreme. Unlimited. Manchetter & ærmer. Waders. ELKA Xtreme - Cleaning. Termo og Fibertøj. ELKA Kidz, mm. Se mere om mulighederne, på vor hjemmeside: 

Download

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt