Vor web-butik er tænkt som en lettelse for Dem når De søger en enkelt, eller nogle få artikler, typisk lagerførte varer, hvorfor vi gerne høre fra Dem, hvis der er mangler.

Vort koncept sikrer udbuddet til interesserede. hvor vi i forhandling, som agent, grossist og i produktion, tilbyder følgende til privatpersoner, foreninger og firmaer:

- Alt i beklædning - fodtøj - sikkerhedsudstyr - papirvarer - rekvisitter - strøreklame -  reklamegaver.  

- Alt med tryk - broderi - vævning - gravering og præg.

- Emballageløsninger - flag og bannere - tekst, grafik og billeder - skilte og skiltning.

Vi står naturligvis til rådighed med råd og vejledning, ligesom vi gerne modtager forespørgsler og bestillinger via telefon og e-mail. Endelige står vi til rådighed for en uddybning på vort kontor, eventuelt understøttet med vareprøver eller et konkret tilbud. Har De et behov for en større mængder, eller ønsker De en artikel leveret uden for standard, eventuelt med logo eller budskab, står vort personale til rådighed for et konkret oplæg eller tilbud. Gerne pakket og leveret efter Deres krav.

Henvendelser vedrørende en levering der beror på et oplæg eller et tilbud må gerne følges af:

1) Henvendelsens art. Beskrivelse af opgaven.
2) Krav til kvalitet.
3) Mængde.
4) Budget.
5) Leveringstid eller angivelse af den ønskede modtagelse.
6) Såfremt en opgave beror på mærkning eller logisering, vil det lette en løsning hvis vi får fremsendt en skitse eller færdige filer til brug for en vurdering eller en produktion af en given opgave.

Enhver henvendelse vil vi forsøge at besvare konkret på Deres spørgsmål, eller med det bedste alternativ.