Velkommen til
@ www.web-butik.info @

Vor webbutik er tænkt som en lettelse for Dem når De søger en enkelt, eller nogle få artikler, typisk lagerførte varer, hvorfor vi gerne høre fra Dem, hvis der er mangler.

Vort koncept sikrer udbuddet til interesserede. hvor vi i forhandling, som agent, grossist og i produktion, tilbyder følgende til privatpersoner, foreninger og firmaer:

- Alt i beklædning - f
odtøj - sikkerhedsudstyr - papirvarer - rekvisitter - strøreklame -  reklamegaver.  

- Alt med tryk - broderi - vævning - gravering og præg.

- Emballageløsninger - f
lag og bannere - tekst, grafik og billeder - skilte og skiltning.

Vi står naturligvis til rådighed med råd og vejledning, ligesom vi gerne modtager forespørgsler og bestillinger via telefon +45 64713608 og e-mail.

De skal bemærke at alle priser på www.web-butik.info er dagspriser, hvilket vil sige at der kan være ændringer fra vore leverandørers side, siden vi har lagt oplysningerne op. De illustrerede artikler er sædvanligvis kun et udpluk af mange muligheder og De kan med fordel lade Dem understøtte af datablade, PDF-filer under de enkelte artikler, og på vore hjemmesider der er oplistet på www.5610.eu.

Endelige står vi til rådighed for en uddybning på vort kontor, eventuelt understøttet med vareprøver eller et konkret tilbud.

Har De et behov for en større mængder, eller ønsker De en artikel leveret uden for standard, eventuelt med logo eller budskab, står vort personale til rådighed for et konkret oplæg eller tilbud. Gerne pakket og leveret efter Deres krav.

Henvendelser vedrørende en levering der beror på et oplæg eller et tilbud må gerne følges af: 


1) Henvendelsens art. Beskrivelse af opgaven.
2) Krav til kvalitet.
3) Mængde.
4) Budget.
5) Leveringstid eller angivelse af den ønskede modtagelse.
6) Såfremt en opgave beror på mærkning eller logisering, vil det lette en løsning hvis vi får fremsendt en skitse eller færdige filer til brug for en vurdering eller en produktion af en given opgave.

Enhver henvendelse vil vi forsøge at besvare konkret på Deres spørgsmål, eller med det bedste alternativ.

Alle priser i www.web-butik.info er angivet inclusive moms (25 %). Håndterings- og leveringsomkostninger, samt gebyrer kan variere meget fra leverandør til leverandør, så vi har her valgt at De som en del af en handel kan får en samlet leveranceomkostning, uanset Deres køb, for en pris på kr. 85.00, alternativt uden beregning når Deres samlede køb overstiger kr. 1500.00.

Se også de mange muligheder for B2B-samhandel på: www.classic-wear.dk, hvor det skal påpeges at priserne er angivet uden moms, og som kan bestilles på siden når De har oprettet Dem som kunde.

På siden kan de se artiklen ved at bruge søgefeltet, og ved valg af farve kan de ydermere se lagerstatus og aktuel pris ved en given mængde. Leveringstiden på www.classic-wear.dk er normalt 4 - 6 arbejdsdage. Fragt tillægges efter vægt og volumen.

Ved en bestilling vil De hurtigst muligt få en e-mail med en tilbagemelding om en varens leveringstid, der normalt er mellem 5 og 10 arbejdsdage, og den endelige pris.

Der kan betales med Dankort, Paypal, ved bankoverførsel og via EAN.

Som B2B-kontokunde kan De aftale betalingsbetingelserne med vort bogholderi: ac@5610.eu.


Vi vil bestræbe os på at beskrive alle oplysninger bedst muligt, og hvis siden i sin endelige form skal være let brugelig, håber vi at De som positiv kritisk bruger vil hjælpe os på vej.

Anpartsselskabet 5610
Korsvang Centret 9 - 10
DK 5610 Assens.
Telefon +45 64713608
Cvr. No.: 40993533

www.danskerhvervsbeklaedning.dk 

www.danskskiltereklame.dk

http://shop.classic-wear.dk

www.scanbelt.biz

www.tryktex.dk

www.5610.eu

Vi kan kontaktes på telefon og via e-mail alle hverdage mellem kl. 8,00 og 17,00, og i butikken i Assens, mellem kl. 9,00 og 17,00.
Ferielukket i uge 29.

Ingen opgave er for lille, få for store.