CLINITEST® hurtig COVID-19 antigen test.

49305testkit

Ny vare

Dess.: 49305testkit 

Spring testkøen over! 

CLINITEST® hurtig COVID-19 antigen test 
- Skalerbar COVID-19 antigen test der på få minutter sikrer resultatet, og kan bruges af alle, med eller uden COVID-19 symptomer.

Siemens Healthineers CLINITEST® Rapid COVID-19 Antigen Test til hjemmebrug. 

Kan leveres fra medio maj måned.

Flere detaljer

88,60 Dkr inkl. moms

Yderligere information

Dess.: 49305testkit

Spring testkøen over!

CLINITEST® hurtig COVID-19 antigen test
- Skalerbar COVID-19 antigen test der på få minutter sikrer resultatet, og kan bruges af alle, med eller uden COVID-19 symptomer.

Siemens Healthineers CLINITEST® Rapid COVID-19 Antigen Test til hjemmebrug.

Hurtigt antigen test
Siemens Healthineers har lanceret en hurtig antigen test til påvisning af SARS-CoV-2. CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test hjælper med at identificere inficerede personer på 15 minutter, så de kan isolere hurtigere og undgå at sprede COVID-19. 

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test er let at administrere og leverer resultater hurtigt ved hjælp af enten nasopharyngeal vatpind eller nasal vatpindemetode. Når en prøve er samlet, indsættes vatpinden i et rør med speciel væske for at ekstrahere målmolekylet. Denne væske dispenseres derefter på en testpatron, og på 15 minutter er et positivt eller negativt resultat tydeligt angivet. Resultatet kan indsamles af sundhedspersoner eller af en lægmand under direkte tilsyn af en sundhedsperson.

Opbevaring: Opbevares tørt, ved stuetemperatur og ikke i direkte sollys.
Bortskaffelse af emballage: Kan genbruges eller forbrændes.


- OG skal ved et positivt resultat efterfølges med en ny test af et godkendt testcenter.

Antigentest bør ikke bruges, hvis De har symptomer på COVID-19 eller er nær kontakt.

Større leverancer kan efter tilbud og konkret aftale leveres ud fra følgende præmisser:

1 kartonenhed á 48 æsker, svarende til 960 test.
kr. 70,88 pr. testkit, eksklusive moms og leveringsomkostninger.

5 kartonenheder á 240 æsker, svarende til 4800 test.
kr. 63,38 pr. testkit, eksklusive moms og leveringsomkostninger.

>10 kartonenheder á 480 æsker, svarende til 9600 test.
kr. 56,25 pr. testkit, eksklusive moms og leveringsomkostninger.

Alle priser er benævnt som dagspris, med forbehold for mellemsalg og ændringer der kan ske fra dag til dag. 

Direktiver, lovgivning og regler: IVD Direktivet 98/79/EC

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test er en brugervenlig test, der ikke kræver specialiseret laboratoriepersonale eller instrumenter, og som giver fleksibilitet til at teste på steder, der drager fordel af øjeblikkelige resultater. Da samfundet fortsætter med at navigere gennem COVID-19-pandemien, er der et kritisk offentlighed sundhedsbehov i at komme spredningen i forkøbet med en hurtig og enkel test for alle. For at løse dette behov har Siemens Healthineers lanceret en hurtig og brugervenlig antigen test til påvisning af SARS-CoV-2, den virus, der forårsager COVID-19. Den CE-mærkede test, der er udviklet og testet af en Siemens Healthineers partner viste 96,72 % følsomhed og 99,22 %, specifikt baseret på en klinisk undersøgelse af 317 forsøgspersoner. Undersøgelsen blev udført ved hjælp af operatører med forskellige legitimationsoplysninger på seks forskellige steder, herunder hospital, klinik, universitet og onkologiske afdelinger. 

Der er planer om at aflevere testen til FDA Emergency Use Authorization idet ”der er et stort offentligt behov for pålidelige tests, der hurtigt kan identificere smitsom enkeltpersoner og hjælper med at minimere spredningen af ​​COVID-19, især i områder med høj trafik og hvor folk ofte samles", siger Christoph Pedain, ph.d., chef for pleje i Diagnostik hos Siemens Healthineers. "Med kvalitet i spidsen for beslutningstagere kriterier for at bestemme testens pålidelighed, var det kritisk, at den kliniske undersøgelse til denne test vurderer variable kliniske tilstande, der kan forventes ved implementering af en hurtig antigen test. Denne hurtige antigen test gør test tilgængelig for flere på tværs af en bredere vifte af indstillinger - især på steder, der hurtigt skal teste folk, f.eks. lufthavne eller lignende med begrænset adgang til laboratorieressourcer”.

CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test er let at administrere for sundhedsvæsenets professionelle og leverer hurtigt resultater ved hjælp af metoden nasopharyngeal vatpind. En prøve opsamles ved at indsættes podepinden i et rør med speciel væske til at ekstrahere målet molekyle. Denne væske dispenseres derefter på en testkassette og på 15 minutter en positiv eller negativt resultat er tydeligt angivet.

Ud over CLINITEST Rapid COVID-19 Antigen Test tilbyder Siemens Healthineers en omfattende diagnostikportefølje til hjælp i prognosen, behandlingen og opfølgningen af ​​COVID-19 patienter. Denne test føjer til de 15 kritiske analyser, som Siemens Healthineers tilbyder at opdage alvorlige symptomer og bedre håndtere kritiske COVID-19 patienter. Virksomhedens brede og differentieret menu inkluderer antistof og molekylære SARS-CoV-2 tests og hæmatologi, koagulations-, hjerte-, åndedræts-, betændelses- og infektionssygdomme. Blodgas og billeddannelsesløsninger fra Siemens Healthineers leverer handlingsresultater, som hjælper klinikere i pleje af COVID-19 patienter.

Siemens Healthineers AG, Frankfurt, Tyskland er ved at forme fremtidens sundhedspleje. Som en førende medicinsk teknologivirksomhed med hovedsæde i Erlangen, Tyskland, Siemens Healthineers muliggør sundhedsudbydere over hele verden gennem sine regionale virksomheder for at øge værdien ved at give dem magt på deres rejse mod at udvide præcisionen medicin, omdannelse af pleje, forbedring af patientoplevelsen og digitalisering af sundhedsydelser. Siemens Healthineers er løbende udvikler sin produkt- og serviceportefølje med AI-understøttede applikationer og digitale tilbud, der spiller en stadig vigtigere rolle i den næste generation af medicinsk teknologi. Disse nye applikationer vil forbedre virksomhedens fundament i in vitro-diagnostik, billedstyret terapi og in-vivo-diagnostik. Siemens Healthineers tilbyder også en række tjenester og løsninger, der forbedrer sundhedsudbyders evne til at levere patienter med høj kvalitet og effektiv pleje.

Kilde: https://www.siemens-healthineers.com/covid-19 

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside og i databladene herunder. 

Download

493 Press_POC-Rapid-Covid-19

493 Press_POC-Rapid-Covid-19-Antigen-Test_

Download (66.11k)

493 CLINITEST-Rapid-COVID-19-A

493 CLINITEST-Rapid-COVID-19-Antigen-Test-PI-Healgen-CE-Rev.-G

Download (617.19k)

493 40-21-DX-600-76_CLINITEST

493 40-21-DX-600-76_CLINITESTAntigen_SellSheet

Download (368.83k)

493 Instrucs

493 Instrucs-Rapid-Covid-19-Antigen-Test_

Download (480.35k)

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt