Haflinger - uldtøffel - Kanon.

Ny vare

Lækre hjemmesko 

Kvalitet: 100 % uld med skridsikker gummisål.
Farver: Grøn og tørv.
Størrelser: 36-46.

Flere detaljer

499,00 Dkr inkl. moms

Yderligere information

Dess.: 352901731023 

Haflinger - uldtøffel - Kanon.

Uldtøffel med formstøbt korksål og nederst en gummibelægning så man kan smutte ud eller benytte den på våde gulve.
En kvalitets clogs fra Haflinger med skridsikker gummisål, der giver en fantastisk komfort.
Skoene er lavet i naturmaterialer, de er slidstærke, farverige og et perfekt valg når fødderne skal have optimal komfort.
Hjemmeskoene slutter tæt til foden.

Kvalitet: 100 % uld med skridsikker gummisål. 
Farver: Grøn og tørv. 
Størrelser: 36-46.

De er skabt i 100 % uldfilt, hestehår, der absorberer og giver fødderne mulighed for at ånde og afgive fugt.
Haflinger Kanon hjemmesko produceres i Europa.


Hos Haflinger får De sko, som er komfortabel og med rigtig pasform lige fra starten, og bliver ved med at passe og være komfortable.
Haflingers filosofi er at kombinere naturlighed med en vis kreativitet.
De producerer derfor en varieret produktlinie med en høj kvalitetsstandard, bl.a. for at sikre, at indendørsfodtøj forbliver perfekt til fødder.

Korken: Kork et råstof, der produceres af naturen. Det bliver anvendt som sål i filt- og lædertøfler. Kork tilpasser sig den individuelle fods facon. På denne måde forbliver fødderne sunde og man føler sig godt tilpas.

Motiverne: Vores smukke motiver giver enhver sko et særligt udseende og trækker alles blik til Deres fødder. Motiverne er enten broderede eller udført i filt med stor nænsomhed. I det store udvalg finder De bestemt Deres ønskemotiv.

Bomulden: Vores sommersko bliver ligeledes fremstillet af naturmaterialer. Bomuld har den specielle egenskab at den, alt efter temperaturen, enten køler eller varmer Deres fødder. Således forbliver Deres fødder altid friske og De kan nyde Deres hverdag.

Haflinger hyttesko består af 100 % ren ny uld, hvis fibre rummer en natur spændstighed. Dette medfører, at der dannes hulrum med luft mellem uldfibrene.
Samspillet mellem den afgivne kropsvarme og denne luftpolstring virker som varmeisolator, samtidig med at fødderne kan ånde.
For at fremstille denne bløde valkede uld, bliver den rene nye uld først renset og vasket. Derefter bliver ulden indfarvet i forskellige nuancer og omhyggeligt kæmmet. Dette danner grundlaget spindingens ensartethed. Kun på denne måde kan der fremkomme et ekstremt finmasket stof med stor isolationsevne.
Efter strikningen en vigtig behandling nemlig valkningen. Dette sker ved 30-400C i en speciel vaskemaskine. Under processen anvendes ingen kemiske tilsætningsstoffer.
Alle uldfibre har små skæl på overfladen, der virker som modhager. Under valkningen udvider skællene sig og dette medføre at uldfibrene hægter sig fast i hinanden, hvorefter det er svært at skille fibrene fra hinanden.
Efter valkningen har stoffet trukket sig samme til en tredjedel af den oprindelige størrelse, men er blevet tykkere. Dette giver et dobbelt så tykt og dobbelt så varmt stof.

Se mere på vor hjemmeside.

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt

Download

425 Haflinger - Målskema 15

425 Haflinger - Målskema 15

Download (0)

425 Haflinger snickers,

425 Haflinger snickers, hjemmesko, slippers og sutsko 20

Download (1.43M)