Merrell Moab FST Low A/C WP sneakers til børn, Cadet/Purp. Ash

Ny vare

Merrell Moab FST Low A/C WP sneakers til børn, Cadet/Purp. Ash 

Farve: Cadet/Purple Ash. 

Størrelse: 28 1/2 - 38 
Kvalitet: Udvendig: Syntetisk Mesh. 
Sål: Gummi. 

Flere detaljer

426,50 Dkr inkl. moms

Yderligere information

Dess.: 20790MK164180 

Merrell Moab FST Low A/C WP sneakers til børn, Cadet/Purp. Ash 

Her får de en smart, støttende og robust sneakers der ikke går på kompromis med design eller kvalitet. Modellen har velcrolukning og er vandtæt. 

Merrell sko til ethvert behov
- uagtet om brugen beror på det daglige behov, i fritiden eller på jobbet, er De optimalt beskyttet - og godt klædt på. Den robuste sål gør, at de kan finde solidt fodfæste på hvilket som helst underlag. Derudover bidrager den høje og støttende hæl til, at fødder, ankler og lægge får optimal support, og derved mindskes chancen for, at vrikke om, eller på anden vis påføre skader. 

Ydelsesmæssigt bliver det ikke meget mere gennemført, end det De finder i det brede sortiment, da man hos Merrell har specialiseret sig i vandresko- og Merrell støvler, der ikke går på kompromis med hverken kvalitet, komfort eller æstetik. 

Merrell sko
- alt fra støvler til sandaler. Uanset hvilke behov De har, har Merrell et sortiment der dækker det meste - til børn, herre og damer. Modellerne fås i et væld af varierende designs, afhængig af sæson og krav. Træningssko fra Merrell er et kapitel for sig, udviklet til brug og i et sporty design. 

Sneakers kan leveres med tryk eller broderi, efter Deres ønske. 

Se mere om mulighederne, på vor hjemmeside:  

Download

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt