Roberto - Serge, skjorte

Ny vare

Serge - kraftig og foret skjorte. 

Størrelser: M - 8XL.
Farve: Oliven. 
Kvalitet: Ydre metervare: 100 % bomuld, foer: 100 % polyester. 

Flere detaljer

387,50 Dkr inkl. moms

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
2 348,75 Dkr Op til 77,50 Dkr
6 310,00 Dkr Op til 465,00 Dkr
11 300,31 Dkr Op til 959,06 Dkr

Yderligere information

Dess.: 01562600187.

Serge - kraftig og foret skjorte. 

Denne forede skjorte er varm og giver god mulighed for bevægelsesfrihed. Skjorten har en diskret fremtoning og et roligt ternet mønster. Skjorten er forsynet to brystlommer med knaplukning samt skrålommer på i siderne.

Størrelser: M - 8XL. Størrelsesguide.

Farve: Oliven. 

Kvalitet: Ydre metervare: 100 % bomuld, foer: 100 % polyester.

Regular fit.

Roberto Jeans beror på afslappet fritidstøj, bl.a. skjorter, strik, jeans og jakker, i en god kvalitet og til fornuftige priser. Bukserne findes i gode modeller, tilpasset de danske former og sidder godt. Roberto kollektionerne udmærker sig ved at være sporty og casual kombineret med design-detaljer der klæder de fleste. Finesmekker er casual jeans til den lidt yngre mand. Begge kollektioner indeholder sæsonvis også strik, t-shirts, skjorter og jakker der matcher den øvrige kollektion. Modeller og dessiner er, afhængig af sæsonen, lagerført og kan normalt leveres inden for et par hverdage.

Hertil beror sortimentet på gode modeller til voksne mænd.

Der er mulighed for at sammensætte Deres ønsker individuelt, gerne med logo, trykt eller broderet, efter Deres idé og tankesæt.

Roberto Jeans A/S er en stærk familiedrevet virksomhed, der har specialiseret sig i produktion af tøj til kvalitets­ og prisbevidste mænd. Det har man haft succes med siden 1988, hvor Roberto Jeans A/S blev etableret af Adi & Paul Høg Madsen. I dag ejes virksomheden af børnene Pernille Høg Højbo Madsen og Steen Sandholdt Høg Madsen. En af styrkerne er, at man har et stort og velassorteret lager af basisvarer, hvilket betyder, at leveringer kan ske fra dag til dag. Det gælder især jeans/øvrige bukser, skjorter, t-shirts og shorts. I samarbejde med større kunder udvikles løbende nye kollektioner (privat labels). Herudover designer, udvikler og producerer man hvert år to nye og spændende kollektioner af egne mærker: Roberto Jeans, Finesmekker og StoneHill. Produktionen foregår primært i Østen hos gode, faste leverandører, som i reglen har arbejdet sammen med Roberto Jeans gennem mange år. 

Vi er naturligvis leveringsdygtige i hele sortimentet -

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside eller i kataloget

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt