Delite - Five o´clock verdensur

31718611201

Nyhed

Five o'clock - verdensur.

Dimensioner: 980 mm. x 240 mm..

Flere detaljer

1 245,00 kr

Yderligere information

Dess.: 31718611201.

Ure monteret i en natur-eloxeret 3 mm. aluminiumsplade.

Dimensioner: 980 mm. x 240 mm..
Vægt: 2 kg..

Tekstning kan tilføres i gravering, eller som udskårne folietekster, alternativt som serigrafisk tryk, om ønsket, se mere her.

Se mere på vores hjemmeside eller se hele kataloget her.


Delite blev startet i 1996 af Peter Seidelin Jessen. I dag designer, udvikler, pakker og sender de til forhandlere i Europa og USA fra en by vest for København.

I dag er der fire ansatte i firmaet og det ejes at Peter S. Jensen og Poul Brandt Jensen, der til sammen star for marketing, salg, produktion og udvikling af Delite og E.S. Sørensen.

Delite står bag en smuk kollektion af el-lamper og olielamper, ure og barometre, flagermuslygter og andet maritimt tilbehør til båd eller hus. Yderst funktionelle produkter med alle de nødvendige tekniske detaljer. E. S. Sørensen er de kendte og klassiske messing, el- og olielamper, ure og barometre samt det kendte "Stormglas", mens Delite kendetegner moderne design med et maritimt strejf, som f.eks. lamperne “Petrolux” og “Cabinlite” samt Clausen vejrstationer.

Delites mange produkter er baseret på messing og rustfrit stål, og de seneste år har fokuseret meget på udvikling af produkter i rustfrit stål, der giver et moderne look og det understreger, at Delite er et mærke, som henvender sig til alle – ikke kun søens folk.


Anmeldelser

No customer comments for the moment.

Skriv en anmeldelse

Delite - Five o´clock verdensur

Delite - Five o´clock verdensur

Five o'clock - verdensur.

Dimensioner: 980 mm. x 240 mm..

Skriv en anmeldelse

Tilbehør

Download