Laserskåret juletræspynt

Ny vare

Handycraft 
- træarbejde fra eget værksted. 


Alle disse smukke stykker pynt er individuelle og laserskåret med mange detaljer. 

Flere detaljer

250,00 Dkr inkl. moms

Yderligere information

Dess.: 29918_202110011_6 

Størrelse: ca. 100 mm. 
Kvalitet: Træ. 

Handycraft 
- træarbejde fra eget værksted. 

Hvad enten De vil forkæle tante Olga, Dem selv eller Deres medarbejdere, så ved vi at disse specialfremstillet ornamenter vil bringe glæde og julestemning frem. 

Disse ornamenter skal bestilles i minimum 10 stk. ad gangen. 

Direkte fra værkstedet 
- kan vi tilbyde aktuelle handycraftarbejder, produceret i birkefinér og andre materialer - laserskåret og lasergraveret efter opgave, ligesom vi kan tilbyde 3D-printede løsninger. Det, uagtet om der ønskes et budskab, et navn eller et firmalogo, enkeltudgaver, unika i små eller større mængder. Alle formater er tilgængelige. 


Et par eksempler illustreres her 
- på webshoppen og vor hjemmeside, og De er velkommen til at besøge vor butik i Korsvang Centret, eller vor udstilling i Østergade, hvor prototyperne er sat frem, bl.a. til brug for jul, påske, pinse, etc., til brug som gaver, gimmicks, eller som bordkort i forbindelse med messer, til brylluppet eller konfirmationer.  


Med et varieret udvalg af huse, juletræspynt og f.eks servietringe 
- kan vi tilbyde disse leveret med graveret eller laserskåret tekst, ligesom de egnede huse er produceret med plads til et lille diodelys, der medvirker til hyggen ved at have dem stående i udstillingen, i stuen - eller givet som gave. 


Alle nævnte priser er inklusive moms, eksklusive fragt- og leveringsomkostninger. 

Alle træarbejde er individuelle og laserskåret 
- med mange detaljer, bl.a. illustreret som en landsby med kirke, og byhuse der kan illustrere en ønsket stemning. Andre modeller kan leveres efter aftale - alle med en tilført ønsket graveret tekst. 


Se mere om mulighederne, på vor hjemmeside:  

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt