Vista System - Vista vægramme, portræt.

005104WFP46

Ny vare

Vista vægramme, portræt. 

Anodiseret Aluminiums skilteholder. 
Klar blank acrylfront, 1 mm. 
2 stk. PEC200 - ABS-plast endestykker. Grå. 
Format: 200 - 200 mm. / 7,87". 

Flere detaljer

738,29 Dkr inkl. moms

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
10 590,63 Dkr Op til 1 476,63 Dkr
25 450,00 Dkr Op til 7 207,19 Dkr

Download

005 - VistaSystems

005 - VistaSystems - for in- and outdoor - from stock and in production 23

Download (1.03M)

005 Vista System- big signs

005 Vista System- big signs produceret efter ADA Standard - from stock and in production 22

Download (691.13k)

005 VISTA SYSTEMS YOUR GUIDE

005 VISTA SYSTEMS - YOUR GUIDE FOR SIGNAGE SOLUTIONS 22

Download (17.33M)

Yderligere information

Dess.: 005104WFP46 

Vista vægramme, portræt.
- anodiseret Aluminiums skilteholder.

Klar blank acrylfront, 1 mm.
2 stk. PEC200 - ABS-plast endestykker. Grå.
Format: 200 - 200 mm. / 7,87".
Vægt: 425 gram.

WFP46 er en anodiseret aluminium, modulær skilteramme med en venstre mod højre kurve og leveres med en aftagelig, ublændet akrylfronter. Ideel til kontorbygninger, sundhedsfaciliteter, kirker, universiteter og en række andre steder. Alle buede kontorskilterammer fås i børstet sølv og sort. Endekapperne fås i de samme to metalfinisher eller i slagfast grå, eller sort plast. Alle Vista System-skilterammer er designet til papir- eller folieindlæg for at lette vedligeholdelses og omkostningseffektiviten. Fronterne fjernes ved hjælp af en sugekop der medfølger, hvilket gør det hurtigt og nemt at skifte til nye indsatser. Det er enkelt, hurtigt og økonomisk at printe papirindlæg til skilte, som vi også kan levere efter opgave. Rammerne kan derudover også rumme ADA skilteindsatser, som kan bruges alene eller sammen med papirindsatser. Brugerdefinerede formater leveres efter opgave. Designet til indendørs og udendørs brug. ADA Braille/taktilfronter er også tilgængelige - se mere om disse artikler på vor hjemmeside, søg på ADA-skilte. Alle Vista System-kontorskilte er LEED-certificerede, nemme at installere og leveres med livstidsgaranti.


Vista har efter sigende, verdens mest elegante skilteløsninger. Denne innovative samling indeholdes af modulære holdere, der er smukke, langtidsholdbare og designet til en perfekt kombination af Vista's andre skiltningsløsninger. Vista's systemer anvendes til at illustrere information i bl.a. offentlige institutioner: Klinikker og hospitaler, banker, på messer, universiteter og meget mere.

Med deres mange forskellige anvendelsesmuligheder kan de fastgøres til vægge, indlæg, forskellige skilte og tællere, og tilpasser sig således let til hvert rum og projektbehov. Skiltene kan hurtigt og nemt monteres på vægge, individuelt eller kombineret med enhver Vista-vægramme. Deres klassiske udseende passer godt sammen i enhver omgivelse, og de gør det muligt at formidle information på en ren, æstetisk måde, og er en fantastisk mobil all-in-one-løsning. De elegante fritstående skilte er robuste. Som standere kan de let transporteres fra et sted til sted. De er fremragende til overfyldte områder og konventioner, og leveres i enkelt- eller flersidede versioner, der gør det muligt at fange blikket fra forskellige retninger, og kan indeholde flere typer på samme tid. Koncepter er skabt til disk og reception, inde og ude, og er den ideelle løsning til informationer og brochurer i modtagelsesområder, i kundeservice eller omkring kontormaskiner. Pyloner beror på imponerende skilte der ikke kan overses, uanset rummets størrelse. Anvendes som information for besøgende med brug af stor og iøjnefaldende grafik, eventuelt sammen med brochurer. Tilgængelige som dobbeltsidede eller trekantede pyloner, er disse state-of-the-art tegn virkelig et kunstværk selv. 

Kan leveres med trykt budskab efter Deres ønske.

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside, hvor eksemplerne kan bearbejdes til et konkret oplæg ud fra Deres krav og idé. 

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Vista System - Vista vægramme, portræt.

Vista System - Vista vægramme, portræt.

Vista vægramme, portræt. 

Anodiseret Aluminiums skilteholder. 
Klar blank acrylfront, 1 mm. 
2 stk. PEC200 - ABS-plast endestykker. Grå. 
Format: 200 - 200 mm. / 7,87".