Coca Aviva vin

Ny vare

Coca Aviva vin

Varinater: Gold, Pink gold, Blue sky eller Rose.
Indhold: 70 cl..
Land: Spanien.
Alkoholprocent: 5,5 %.

Flere detaljer

87,50 Dkr inkl. moms

Yderligere information

Dess.: 2941554401 

Coca Aviva vin

Overrask og forkæl en som fortjener en særlig hilsen, med denne lækre Aviva vin.

Vinen fås i fire forskellige varianter:


- Aviva Gold:
Denne Aviva Gold bør serveres som en kold aperitif eller passer godt som mousserende vin i en Aperol Spritz. Den er velegnet, når du vil overraske, imponere og fejre de store øjeblikke - "Shake the elegance".
Når AVIVA rystes, rettes alle blikke mod dets unikke ydre, hvorefter dets smagfulde indre kan nydes.

- Aviva Pink Gold:
Denne Aviva Pink Gold bør serveres som en kold aperitif eller nydes ved stranden på en varm sommerdag. Den er velegnet, når du vil overraske, imponere og fejre de store øjeblikke - "Shake the elegance".
AVIVA har en sød og frugtig smag – farven er orange med nuancer af guld. Når AVIVA rystes, rettes alle blikke mod dets unikke ydre, hvorefter dets smagfulde indre kan nydes.

- Aviva Rosé:
Denne Aviva Rose bør serveres som en kold rose eller som mixer i drinks. Den er desuden den perfekte gave til en attraktiv kvinde eller til selvforkælelse - "Shake the love".
AVIVA kan nydes iskold eller som en mixer til drinks og cocktails, hvor smag og udseende altid skinner igennem. Når AVIVA rystes, rettes alle blikke mod dets unikke ydre, hvorefter det smagfulde indre kan nydes.

- Aviva Blue Sky:
Denne sparkling wine, Aviva Blue Sky, er skabt til at feste med venner, til at mixe med vodka, til at slappe af på stranden. Den bør serveres som en kold aperitif eller mixer til en drink med vodka. "Shake the summer".
AVIVA Blue Sky har en sød og frugtig smag – farven er azurblå. Når AVIVA rystes, rettes alle blikke mod dets unikke ydre, hvorefter det smagfulde indre kan nydes.


Med drømmen om at skabe en helt unik sparkling wine, både på udseende og smag, blev AVIVA-kollektionen født. AVIVA produceres på det ældste vinhus i Valencia, Spanien.
Gennem knowhow fra vineksperter, bartendere og produktdesignere, har man skabt en boblende sparkling wine, med en lækker frugtig og frisk smag på ganen.
Den lækre smag, kombineret med et helt unikt ydre, gør AVIVA til et af de mest alsidige produkter på markedet, som kan bruges til mange lejligheder og på mange måder.

Indhold: 70 cl..
Land: Spanien.
Alkoholprocent: 5,5 %.

Vinen kan leveres med tryk eller logo efter Deres ønske.

COCA Chokolade har siden 1999 produceret og forfinet chokolade- og firmargaver.
Konceptet beror på en stor egenproduktion af luksuschokolade, og af flere brands der gør enhver leverance herfra til en unik oplevelse.
Alle råvarer produceres af kvalitetssikre producenter i Belgien, Italien og Spanien, alle kendt for høj kvalitet med et kakaoindhold på op til 77 %.
Chokolade produceres af naturens egne råvarer og pakkes efter bestilling, hvorfor De kan kombinere budget, smag, højtid, og individuelle krav til en oplevelse.

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside.

Download

294 Ole chokolade til påske

294 Ole chokolade til påske, samt til hverdag - Valentine og til jul 19

Download (88.7k)

296 Bar- og restaurantudstyr

296 Bar- og restaurantudstyr - Exxent

Download (962.97k)

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Alternativt