PromotionTops Jubilee paraply

Ny vare

PromotionTops Jubilee paraply. 

Farve: Fås i flere farver. 
Kvalitet. Polyester, aluminium og fiberglas. 
Størrelse: 103 cm. 
Vægt: 458 gram. 

Flere detaljer

196,73 Dkr inkl. moms

Mængderabat

AntalPrisDu sparer
36 187,35 Dkr Op til 337,50 Dkr
72 179,48 Dkr Op til 1 242,00 Dkr
108 162,95 Dkr Op til 3 647,70 Dkr

Yderligere information

Dess.: 0391856-0103340

PromotionTops Jubilee paraply. 


Dejlig stor paraply, i et lækkert design, som fås i mangen flotte farver. Når vejret er gråt, blæsende og regnfuldt, og man stadig gerne vil være lidt smart er denne paraply meget anvendelig. Denne fine paraply er til både vind og vejr, da det er en god, vindsikker paraply.

Paraplyen består af en farvet plyester baldakin, som er lavet med Honeycom struktur. Stellet er lavet af aluminium og ribberne af fibreglas, som er afsluttet med metaltipper. Det buede håndtag er belagt med gummi, så det er rart at holde på, og matcher naturligvis farven på baldakinen. Paraplyen er med trykknaplukning og stroppen har en lille metalplade, som giver et esklusivt look.

Honeycomp (bikage) struktur bliver brugt til at minimere blandt andet vægt. Geometri af bikage strukturer kan variere bredt, men det fælles træk ved alle sådanne strukturer er en række hule celler dannet mellem tynde lodrette vægge.

Alle artikler kan leveres med tryk eller logo efter Deres ønske. 

PromotionTops illustreres bedst med innovative højdepunkter
- markante nyheder, trendy produkter - og en masse socialt ansvar, som er af stor betydning for firmaet. Derfor er antallet af bæredygtige produkter i sortimentet konstant stigende.

Bliv inspireret af det aktuelle katalogder kan findes på vor hjemmeside i en digital version (på ti sprog) der som eksempel indeholdes af artikler som picnickurven "KINGS PARK" og tusindevis af varer der kan relateres til såvel dagligdagen, som gave, eller til brug ved events og firmafester.

Electronics & Mobiledevices - Health, lifestyle & Events - Trading - Writing Instruments - Sustainability - Office & Business - Bags - Drinking & Eating - Giveaways - Doming - Lighters - Funny Holland Collection - Outlet - Designed by Toppoint ...

Alt er sædvanligvis lagerført, - eller kan produceres efter opgave, - og kan eventuelt leveres med tryk eller graveret budskab i den mængde De kan have behov for.

Se mere om mulighederne nederst på denne side og på vor hjemmeside. 

Alternativt

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

PromotionTops Jubilee paraply

PromotionTops Jubilee paraply

PromotionTops Jubilee paraply. 

Farve: Fås i flere farver. 
Kvalitet. Polyester, aluminium og fiberglas. 
Størrelse: 103 cm. 
Vægt: 458 gram.