Promotiv Glory Whiskyglas 420ml

039181841.04

Ny vare

Promotiv Glory Whiskyglas 420ml

Indhold: Glas 
Vægt: 416 gram
Minimumskøb: 36 stk. 

Flere detaljer

37,13 Dkr inkl. moms

Minimumskøb: 36

Download

Yderligere information

Dess.: 039181841.04

Promotiv Glory Whiskyglas. 420 ml.

Whiskeyglas inspireret af klassisk amerikansk design.
Glasset er lavet af hærdet glas, hvilket gør det ekstra modstandsdygtigt overfor brud og varme væsker.
Yderst velegnet til servering af både kolde og varme drikke. Ikke egnet til kogende vand. Kan stables uden problemer. Kapacitet 420 ml.


Glasset kan leveres med tryk eller logo efter Deres ønske.

Promotiv en af vore partnere inden for firmagaver,
- reklameartikler, gadgets, giveaways og profilbeklædning, hvor vi fra det Hollandske lager kan sikre løsninger til hele verden.
Promotiv står for et ærligt og et stærkt partnerskab, der er årsagen til de grundlæggende principper for et succesfuldt samarbejde. "Selling together!" er en fælles styrke.
Ærligt samarbejde, fleksibilitet, proaktivitet og support til aktuelle markedsføringsaktiviteter.
Promotiv har konstant fokus på sikkerheden på Deres produkter. Der gøres alt for at sikre, at produkterne er så sikre som overhoved muligt. I sidste ende betyder et sikkert produkt sikkerhed for forbrugeren.
Produkterne bliver testet på kvalitet, funktionalitet og sikkerhed. Promotiv følger ændringer i relevante love og regler tæt.
Det betyder, at de kan garantere sikkerheden på deres produkter.

Alt er sædvanligvis lagerført - eller kan produceres efter opgave, og kan eventuelt leveres med trykt eller graveret budskab i den mængde De kan have behov for.
Levering:
Uden budskab: 5 - 10 arbejdsdage - Med tryk eller gravering efter aftale, normalt ca. 20 - 25 arbejdsdage.

Tampontryk og serigrafisk tryk kan normalt anvendes på det meste - bl.a. Lightere - Kuglepenne - Målebånd - Oplukkere - Hobbyknive - Lommeregnere - Tommestokke - Mapper - Krus - eller...

Tryk der tilføres direkte på et givent emne, uanset formen.
Et tryk kan bero på en tekst, logo eller budskab i en eller flere farver. Tampontryk laves på alle former for hårde artikler, som f.eks. kuglepenne, lommeregnere, USB-enheder, og er gennemgående brugt på tekniske komponenter af enhver art. Vi kan tilbyde enhver opgave løst som underleverandør, og i forbindelse med levering af reklameartikler af enhver art, fra ind- eller udland - i små eller større mængder.
Serigrafi, eller silketryk, som det ofte kaldes, har sin klare berettigelse i barske miljøer, hvor der stilles store krav til holdbarhed i forhold til både farve og materiale. Med den fantastiske holdbarhed og de mange muligheder for tilpasning er serigrafi en metode, der kan bruges i mange forskellige type opgaver. Serigrafisk tryk kræver en del ekspertise for at ramme den korrekte farve og dermed få det rette visuelle udtryk. Med serigrafi/silketryk får De sikkerhed for den rigtige rene farve og CMYK-farver. Til det serigrafiske tryk bruges avanceret måleudstyr, der kan sikre den rigtige farve, uanset om den skal ramme en Pantone, RAL, NCS, eller anden tilsendt farveprøve. Farven bliver løbende målt i forhold til underlaget, den skal trykkes på.

Lasergravering på glas - er mange ting, hvorfor det er vanskeligt at visualisere de grundlæggende bestanddele. Det gør det på forhånd umuligt at sige noget om et resultat af en gravering, før de enkelte emner er afprøvet. Lasergravering laver, under graveringen, små sprængninger i glasset, der ses som en sandblæst overflade, dog ikke lige så tydelig, men med mange detaljer. Erfaringer med krystal glas og billigere glastyper, viser at håndgravering er den bedste metode. Varmesikret glas; kander og termometre, kan ikke graveres. For at igangsættes en sådan proces, kræves en individuel optimering, der nødvendiggør en række forsøg med to - fem glas, før en produktion kan iværksættes.

Se mere om mulighederne i PDF-filerne herover og på vor hjemmeside, hvor tryk- og graveringsmulighederne er uddybet.

Alternativt

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Promotiv Glory Whiskyglas 420ml

Promotiv Glory Whiskyglas 420ml

Promotiv Glory Whiskyglas 420ml

Indhold: Glas 
Vægt: 416 gram
Minimumskøb: 36 stk.