Leditsee 6x LED Cap

43114109060400

Ny vare

LED-cap
- med 6 hvide LED.
 


Kvaliet: Bomuld.
Farver: Sort. 

Størrelse: One-Size

Flere detaljer

334,50 Dkr inkl. moms

Download

431 Leditsee - caps

431 Leditsee - caps with LED-light - with embrodery, of course 16

Download (0)

Yderligere information

Dess.:43114109060400

LED-cap 
- med 6 hvide LED. 

Hvem har ikke været irriteret over dette? Arbejdsområdet er ikke lyst nok, men den tredje hånd mangler til lommelygten. Med den patenterede LedItSeekasket kan De bringe lys ind i mørket overalt og stadig have begge hænder fri. Seks højtydende LED-moduler integreret i skærmen oplyser hver detalje optimalt. Det robuste håndværk af det vandafvisende, slidstærke materiale og høj bærekomfort gør kasketten til den perfekte lyskilde til indendørs og udendørs - selvfølgelig TÜV-testet!  

De seks dioder genererer en lysintensitet på op til 132.000 mcd og har en imponerende levetid på 100.000 timer. Deres arbejdsområde er oplyst i en vinkel på 25 til 21 grader. Modulerne kan aktiveres i etaper - med et let tryk på knappen integreret i kasketten kan De tilpasse lysstyrkegraden individuelt efter Deres behov. 

Fuld lys strøm forude: Det kommercielt tilgængelige 9V blokbatteri, som kan erhverves i de fleste supermarkeder, sidder solidt i en robust lille taske og kan udskiftes med få enkle trin. Kasketten har en brændetid på op til 50 timer pr. batteri. 

Kvalitet: Bomuld.
Farver: Sort. 
Størrelse: One-Size. 

Kasketten kan leveres med tryk og budskab, efter Deres ønske.

Leditsee har fået den geniale idé, at kombinere lys og hovedbeklædning ved hjælp af nye LED-teknologi.Hver diode er lavet på den nyeste LED lysstyrke teknologi, så de kan lyse med 25.000 mcd (millicandela).

Leditsee producerer en række modeller til både hverdag og særlige anvendelsesområder.

Se mere om mulighederne på vor hjemmeside.

Alternativt

Anmeldelser

Der er ingen kundeanmeldelser endnu.

Skriv en anmeldelse

Leditsee 6x LED Cap

Leditsee 6x LED Cap

LED-cap
- med 6 hvide LED.
 


Kvaliet: Bomuld.
Farver: Sort. 

Størrelse: One-Size